Vanaf 2 mei ben ik met zwangerschapsverlof. Ik ben in verwachting van ons 3e kindje dat we in juni verwachten! Dit betekent dat ik beperkt bereikbaar ben gedurende mijn afwezigheid die met name in en rondom de zomerperiode valt. Ik ben blij te kunnen vertellen dat tijdens mijn afwezigheid Maartje Luinenburg enkele taken van mij over zal nemen. Wie is Maartje en wat kan zij straks voor je betekenen?

Pionieren en ontzorgen hebben altijd centraal gestaan in mijn werk. Mijn brede interesse heeft me van management support geleid naar congresorganisatie en online marketing. Met altijd denken vanuit de klant verdiep ik me sinds kort meer in het CX-vak. Ik zie er erg naar uit voor Valerie te kunnen waarnemen tijdens haar verlof. Graag tot snel! – Maartje

Vanaf 2 mei geldt:

Ben je op zoek naar goede kandidaten of de juiste ZZP’er voor een vacature of tijdelijke opdracht?
Neem even contact op met Maartje via info@eyesandears.nl of 06 – 415 08 690.

Ben of ga je binnenkort op zoek naar een nieuwe baan of opdracht en wil je daarover sparren/in contact komen?
Stuur een mail met je contactgegevens en CV naar Maartje via info@eyesandears.nl. Zij neemt jouw gegevens op in ons bestand en ik neem dan na mijn verlof hierover contact met je op.

Heb je vragen over je huidige opdracht (o.a. inzet, uren, verlenging, contracten, facturen)?
Neem contact op met Maartje. Ook je maandelijkse uren kun je aan haar doorgeven via info@eyesandears.nl. Zij stuurt je dan een factuur o.b.v. je gewerkte uren. Maartje is ook bereikbaar op 06 – 415 08 690.

Heb je vragen omtrent de diensten van Eyes & Ears (of m.b.t. de bemiddeld of ingezet persoon)?
Neem even contact op met Maartje via info@eyesandears.nl of 06 – 415 08 690.

Voor alle overige vragen, suggesties… heb eventjes geduld! Ik hoop dat je de komende maanden kan genieten van een corona-vrije prachtige lente en zonnige zomer. Na de zomer, zo rond september/oktober, ben ik er weer.

Ik kijk ernaar uit om je na mijn verlof weer te spreken en te ontmoeten!

Groet,
Valerie