UPDATES

De 9 belangrijkste CX-ontwikkelingen

De 9 belangrijkste CX-ontwikkelingen

Met om te beginnen de basis; wat is CX eigenlijk? Welke CX ontwikkelingen spelen er op dit moment? Waarom heeft nummer 6 de meeste potentie? En wat is die ene bonustip waarmee jij als organisatie morgen al je voordeel doet?

Lees meer
Successen moet je (samen) vieren

Successen moet je (samen) vieren

#Successen moet je (samen) vieren! Ontzettend gaaf en dankbaar dat ik een #CX pro zoals Erica Kroese-Ham is, heb mogen bemiddelen aan zo’n boeiende passende #opdracht.
Erica is vorige maand gestart in de rol van interim Cluster Lead voor hun Customer Insights team (#NPS & #Digital #Insights) bij Essent.

Lees meer

Babynieuws!

Valerie is op 11 juni bevallen van een prachtige gezonde zoon: Dieter Wiebe Reinders Moeder en kind maken het goed, ook vader en grote broers zijn superblij en trots! Wil je Valerie feliciteren?valerie@eyesandears.nlofSlochterenlaan 111405 AL  Bussum

Lees meer

40 (nog steeds?!) het nieuwe 30…?!

40 klinkt ouder dan 39, of 38, terwijl het eigenlijk maar zo weinig uitmaakt. Die paar jaartjes. Het is maar een getal. Je bent zo oud of jong zoals je je voelt? Of…misschien toch niet? Als ik terugkijk voel ik veel trots en dankbaarheid. Wanneer is ouder worden pas ‘erg’?

Lees meer

No Cure No Pay, weg ermee!

Ruim 8 maanden geleden ben ik als zelfstandig ondernemer in CX Recruitment gestart. Wat een ongelofelijke JOURNEY is dit! Ook mede dankzij de crisis heb ik hele waardevolle en leerzame inzichten gekregen. Zo ben ik er onder andere achter gekomen dat een...

Lees meer

CXPROFESSIONALS

CX Ambassadeur. Headhunter. Interim-Vast. Talent Scout. Executive Search.

De verbinder tussen organisaties en CX professionals.

Vragen of interesse?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CX Headhunter & Owner
Valerie Vafi

Slochterenlaan 11
1405 AL Bussum
06 410 184 87
valerie@eyesandears.nl