Eyes & Ears, het eerste gespecialiseerde high-end CX recruitmentbureau van Nederland en Altuïtion, marktleider op het gebied van CX- en EX-consultancy, gaan samen een strategisch partnership aan.

Wilfred Achthoven, Valerie Vafi & Stephan van Slooten

Eyes & Ears is begin 2020 opgericht door Valerie Vafi als eerste CX boutique recruitment agency in Nederland. Het bureau speelt in op de groeiende behoefte aan hoog-gekwalificeerde, ervaren CX- en EX-professionals in het Nederlandse bedrijfsleven en in de publieke sector. Dankzij diepgaande inhoudelijke kennis van het vak én het dagelijks in contact staan met het CX-netwerk, kan Eyes & Ears maatwerk leveren bij de invulling van medior en senior CX-posities.

Dit geldt zowel voor tijdelijke (interim) invulling als voor vaste aanstellingen. Vaak gaat het daarbij om organisaties die benodigde expertise (CX, EX, Service Design, Change) impactvol aangevuld willen zien.

𝐔𝐧𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐭𝐢𝐞

Voor Eyes & Ears is doorgroeien in samenwerking met Altuïtion interessant omdat de consultant uit Den Bosch een unieke positie bekleedt in de markt als ‘thought leader’ op het gebied van CX en EX en als specialist in verander- en innovatietrajecten. Founder Valerie Vafi: “Het is een partij met een heel goede naam in de markt met enorm veel expertise en skills, waar bovendien veel talentvolle professionals werken. Op deze manier kunnen we onze krachten bundelen en onze netwerken samen laten smelten om zo nog meer organisaties te helpen aan alleen de beste experts uit de markt. Dat maakt dat ik met veel vertrouwen uitkijk naar deze volgende stap.”

Voor Altuïtion vormt de specifieke expertise van Eyes & Ears een aantrekkelijke aanvulling op het eigen dienstenportfolio, dat primair gericht is op consulting en CX- en EX-project- en programmamanagement. Altuïtion-partner Stephan van Slooten: “Eyes & Ears heeft een unieke positie in de markt vanwege de inhoudelijke kennis van het CX-vakgebied en de persoonlijke maatwerkwerkwijze. Eyes & Ears zijn de ‘ogen & oren’ van de CX-markt en beschikt over een sterk, loyaal en groeiend netwerk van CX-professionals die het bureau zien als een sparringpartner op niveau.”

𝐅𝐞𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐛𝐨𝐫𝐫𝐞𝐥

In de aankomende periode zullen Eyes & Ears en Altuïtion hun bestaande relaties verder op de hoogte stellen van de samenwerking. Bovendien wordt er op 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟑 𝐣𝐮𝐧𝐢 van 16.00 tot 18.30 uur een feestelijke openingsborrel georganiseerd in Den Bosch voor het netwerk van Altuïtion en Eyes & Ears om gezamenlijk op deze samenwerking te proosten. Het inhoudelijke deel van de borrel wordt verzorgd voor, met en door de doelgroep van CX-professionals.

Aanmelden kan via een ‘Ik ben erbij’-mailtje aan: annemarie@altuition.nl