ONZE KLANTEN

Op zoek naar CX Talent

Waarom een externe partij als Eyes & Ears inschakelen?
Onze klanten hebben behoefte aan tijdelijke of vaste expertise op het gebied van Customer Experience. CX is nog een jong vakgebied en de daardoor ervaren onze klanten uitdaging om CX op de juiste manier te implementeren of naar het gewenst niveau te brengen. Het ontbreekt vaak aan tijd, kennis en ervaring. Daarnaast is het vaak lastig om een CX functieprofiel op te stellen. Dan is het fijn om te weten dat er een organisatie bestaat met kennis, ervaring en een netwerk van ervaren professionals die deze ondersteuning kunnen bieden: ‘De Eyes & Ears in de CX markt’. Immers, wij kennen de markt en de professionals die hierin actief zijn. Daarom zijn wij in staat om goed en snel de juiste match te maken. Niet alleen op het gebied van expertise, maar wij besteden juist ook veel aandacht aan de match met het DNA van een organisatie.

 

Gemeente Den Haag
adcombi
UWV
UWV
UWV
Beuk Meubels
ABN AMRO
Nienke BloemValerie Vafi is de To-Go-To person als het gaat over CX functies. De afgelopen tijd heeft ze zich verdiept in de CX wereld en haar netwerk snel opgebouwd. Heel knap hoe ze zich positioneert en vele CX professionals en organisaties helpt. Complimenten Valerie hoe jij CX professionals altijd met persoonlijke aandacht helpt en organisaties helpt aan de juiste CX professional op de juiste plek.

Jaap Wilms “De wereld van CX is een relatief nieuwe wereld, en een die vlug groter wordt. Meer en meer bedrijven zoeken naar goede CX professionals om nieuwe en uitdagende ambities te realiseren. Van strategische vraagstukken en discussies tot tactische en organisatorische invulling. Daarvoor is het essentieel de juiste mensen aan te trekken. De échte, talentvolle specialisten die hun waarde al hebben bewezen, over de juiste skillsets beschikken, en de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en netwerk weten mee te brengen. Voor mij is het Eyes & Ears die over de kennis beschikt wie de échte CX professionals zijn voor een positie. De expertise, het netwerk en de exclusieve benadering en betrokkenheid van Valerie is wat je nodig hebt. Of laat ik het zo zegen: Eyes & Ears is de enige die ik aanraad voor CX recruitment.”

ONZE KLANTEN

Hoe gaan wij te werk?

Tot de kern
Voor ons is er maar 1 manier van contact en dat is altijd vanuit een persoonlijke en menselijke benadering. Dat is wie wij zijn en waar wij sterk in geloven. Het liefst de ‘life experience’, maar online is tegenwoordig een mooi en efficiënt alternatief geworden. Geen hele lange gesprekken, maar altijd met een bepaalde diepgang en met interesse en aandacht. Wij komen graag tot de kern van iets of iemand en stellen (daarom) meestal veel vragen. Alleen dan kom je tot de WHY en vanuit daar kijken we hoe je iets (aan jezelf) kan verbeteren, veranderen, vernieuwen of wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Partnership
We vinden korte lijnen heel prettig werken en hebben graag met een bepaalde regelmaat even contact om zo op eventuele veranderingen of behoeftes in te kunnen spelen. We blijven betrokken en denken graag mee vanaf het opstellen of verder aanscherpen van het functieprofiel, evalueren tussentijds de gesprekken en plannen na een bemiddeling bij voorkeur op regelmatige basis een evaluatiegesprek in. Tevens denken we graag mee als het gaat om toekomstige capaciteitsvraagstukken.

Maatwerk
Als wij ergens voor gaan, dan gaan we ook echt ergens voor. Wij leveren maatwerk, gaan exclusief te werk en op zoek, denken mee, geven advies en gaan graag duurzame relaties aan. Voor deze manier van werken hanteren wij (voor vaste posities/vacatures) daarom het EXCLUSIVE SEARCH model en werken wij niet op basis van no cure no pay. Lees meer

 

CXPROFESSIONALS

CX Ambassadeur. Headhunter. Interim-Vast. Talent Scout. Executive Search.

De verbinder tussen organisaties en CX professionals.

Vragen of interesse?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

CX Headhunter & Owner
Valerie Vafi

Slochterenlaan 11
1405 AL Bussum
06 410 184 87
valerie@eyesandears.nl