CBR

Bedrijf: CBR
Aantal uur: 30 – 37,5
Salaris: (max.) jaarsalaris van € 75-80K obv 37,5 uur (incl. 13e maand en vakantiegeld)
Locatie (hybride): Rijswijk (waar je divisie zit), op maandag met je klantreisteam in Arnhem en natuurlijk behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden
Samen veilig vooruit
    • Wil jij bijdragen aan de verkeersveiligheid en mobiliteit van Nederland?
    • Wil jij werken aan klantreizen die er toe doen?
    • Wil jij het CBR helpen met het verder versnellen en het bouwen aan het écht klantgericht denken?

Wat breng jij het CBR?

Ben jij iemand die weet waar je het over hebt en weet je collega’s hierin mee te nemen met bevlogenheid en enthousiasme?

Lees dan snel verder!

Als Customer journey expert bij het CBR ga jij samen met Jolien Nelemans en Jaap Breur aan de slag om de klantervaring bij het CBR naar een next level te brengen. Het CBR wil van uitvoerder naar dienstverlener en hierin zijn veel stappen te zetten.

Wat ga je doen?

Als Customer Journey Lead werk je bij de afdeling expertisecentrum klant en communicatie (EKC). Je werkt samen met je team aan het verbeteren van klantreizen. Je leidt het prioriteren en implementeren van verbeteringen, gebaseerd op data en klantinzichten. En je vertaalt de CBR-brede bedrijfs- en klantdoelstellingen naar concrete verbeteringen binnen jouw specifieke klantreis.

Deze vacature richt zich op de divisie Rijgeschiktheid. Deze divisie beoordeelt in hoeverre klanten geschikt zijn om een rijbewijs te halen of te houden. Denk hierbij aan de 75+ keuringen, maar ook het opleggen en uitvoeren van maatregelen zoals een cursus alcohol en verkeer.

Samen met jouw team (service designer, klantonderzoeker en data analist) en de collega’s uit de divisie haal je data en klantinzichten op en vertaal je deze naar concrete verbeteringen voor specifieke klantreizen. Jij neemt de lead voor jullie kwartaalplanning en hebt regelmatig overleg met je team en de divisie om te bepalen wat per kwartaal wenselijk en haalbaar is. Bij het in kaart brengen van klantreizen en het implementeren van verbetervoorstellen, zorg je voor optimale samenwerking tussen alle betrokken stakeholders.

Hiernaast speel je een sleutelrol in verschillende projecten binnen het EKC, zoals bijvoorbeeld het meethuis, klantreistrainingen en nieuwe tooling. Je initieert en ondersteunt veranderprocessen en cultuurveranderingen binnen de organisatie. Jouw doel is om klantgericht denken diep te verankeren in het CBR.

Wat biedt het CBR jou?

Stap in een dynamische organisatie waar klantbeleving de kern vormt van onze strategische richting. Hier krijg je de kans om echt iets op te bouwen en versnelling te brengen in jouw vakgebied.

Je rolt in een uitdagende, veelzijdige functie waarin jij de regie neemt over diverse trajecten, van adviserend op de strategische punten tot in de uitvoering operationeel niveau. Deze rol biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om jouw eigen visie en ideeën in te brengen. Wij creëren een inspirerende werkomgeving waar klantgerichtheid, samenwerking en eigen initiatief centraal staan.

Bij het EKC helpen we het CBR om de beleving van onze klanten te verbeteren. Wij ondersteunen onze collega’s in de verschillende divisies met waardevolle inzichten in klantbehoeften en empathische benaderingswijzen. We voeren onderzoeken uit, leren continu en passen onze bevindingen direct toe voor verdere optimalisatie. Daarnaast draagt het EKC direct bij aan de klantbeleving en reputatie via portalen, social mediacampagnes, een newsroom en een klantcontactcenter. We leren continu.

Het EKC is dé plek waar jouw klantgerichtheid en behulpzaamheid samensmelten met jouw expertise. Als Customer Journey Lead krijg je de unieke kans om echt het verschil te maken voor een breed scala aan mensen. Sluit je aan bij ons team en gebruik jouw ervaring uit het bedrijfsleven of de publieke sector om het CBR te versterken en te laten groeien.

Wat breng jij het CBR?

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in klantreismanagement en het verbeteren van klantreistrajecten.
  • Sterke overtuigingskracht en het vermogen om collega’s mee te nemen in klantgericht denken.
  • Initiatief, zelf startend vermogen en hands-on mentaliteit.
  • Een stevige persoonlijkheid en vakinhoudelijke expertise om je staande te houden in een procesgerichte omgeving.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt effectief communiceren op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.
  • Een klantgerichte instelling en een natuurlijke drive voor Customer Experience (CX).
  • Zie onderstaand voor uitgebreidere toelichting (secundaire) arbeidsvoorwaarden CBR.

Arbeidsvoorwaarden CBR

Bij CBR krijg je een betekenisvolle en uitdagende baan in een mensgerichte organisatie(cultuur) die verandering en vernieuwing met maatschappelijke relevantie hoog in het vaandel heeft staan. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een jaarcontract voor 37,5 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een bruto maandsalaris tot € 5972,81 op basis van een 37,5-urige werkweek (inschaling afhankelijk van aantoonbare relevante werkervaring)
  • Naast het salaris ontvang je sinds 1 januari 2024 een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,33% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen
  • Ruim zes weken vakantie bij een fulltime dienstverband (37,5 uur)
  • Mogelijkheid tot thuiswerken voor een goede werk/privébalans
  • Een fietsregeling
  • Maandelijkse bijdrage van € 40,- aan je zorgverzekering
  • Volop trainings-, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede verlofregeling en pensioenopbouw via het ABP.
Wil jij het verschil maken als Customer Journey Lead en het klantdenken binnen het CBR naar een hoger niveau brengen?

Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar Eyes & Ears: info@eyesandears.nl